Bekijk virtueel onze kantoor- en vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Vergaderen op een externe locatie wordt steeds populairder. Waarom? De locatie kan een sterke invloed hebben op de effectiviteit van de vergadersessie. U kunt ongestoord vergaderen, uw deelnemers zullen meer urgentie voelen en hierdoor kun je alles uit uw vergadering/training halen. De vergaderruimtes van FlexMax bieden een inspirerende omgeving waardoor men innovatiever gaat denken. Daarnaast bieden wij uitstekende activiteiten, zoals goede visuele middelen, flip overs en brainstormkits.


Boek uw vergaderruimte

Flexwerkplekken

Geen hoge huurlasten, geen omkijken meer naar het interieur, nieuwe contacten opdoen, werken tussen een mix van ondernemers, samen lunchen; er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ondernemers kiezen voor een flexwerkplek. Of u nu een uurtje of elke dag gebruik wilt maken van de werkplek, alles is mogelijk bij FlexMax en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Voor 99 euro per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van een flexplek. FlexMax hanteert ruime openingstijden en wil, zoals de naam al zegt, ‘maximaal flexibel’ zijn. Dat betekent dat we luisteren naar de wens van u als ondernemer en waar mogelijk meebuigen om u van dienst te kunnen zijn.

Boek uw flexwerkplek

Lounge

De groene omgeving doet een mens goed. Bij FlexMax heeft u de mogelijkheid om het werk even naast u neer te leggen en uzelf op te laden in de natuur. Na een korte wandeling door de landerijen kunt u er weer helemaal tegen. Bovendien zorgt de rust die er heerst ervoor dat u minder snel afgeleid bent en dus effectiever kunt werken. Daarnaast werkt de natuurlijke omgeving inspirerend en is het de ideale plek voor nieuwe inzichten en nieuwe ideeën. Bij FlexMax vindt u het allemaal: een unieke locatie in een landelijke omgeving met de gemakken van de stad op steenworp afstand.

Boek uw kantoorruimte

Waarom ons

De vergaderruimtes van FlexMax bieden een inspirerende omgeving waardoor men innovatiever gaat denken. Daarnaast bieden wij uitstekende activiteiten, zoals goede visuele middelen, flip overs en brainstormkits. Ook denken wij goed aan de inwendige mens. Daar bieden wij diverse en heerlijke mogelijkheden in.

Video conference
Heeft u zakenrelaties waar u alleen via video conference mee kunt bellen? Wij hebben hiervoor video conference faciliteiten beschikbaar.
High tech monitor
U kunt gebruik maken van een groot scherm om de presentatie goed over te brengen op de deelnemers. U kunt uw eigen laptop aansluiten via een HDMI kabel en/of u kunt ook alleen een USB-stick meenemen.
Flip-over
Voor trainingen wordt er geregeld gebruik gemaakt van een flip-over. U hoeft bij ons geen stiften mee te nemen, daar hebben wij er genoeg van.
Catering
Diverse mogelijkheden met betrekking tot de catering en gezamenlijke kantine. Zie tabblad catering.
Groene omgeving
Bij FlexMax vindt u het allemaal: een unieke locatie in een landelijke en groene omgeving met de gemakken van de stad op steenworp afstand.
Teambuilding
Mogelijkheid voor gebruik van asfalt of grasveld voor een teambuildingsactiviteit.