Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten bij FlexMax? U leest het hier.

Vacature-schoonmaak

07-07-2017

Ben jij op zoek naar een (bij)baantje die prima past in jouw drukke agenda? Wij zijn op zoek naar een schoonmaakster die zelfstandig kan werken en van aanpakken houdt. Wil jij 3 tot 5 uur in de week het kantoorpand van FlexMax schoonmaken?

Waar kom je te werken?

Bij FlexMax! Wij beschikken over een modern kantoorpand. Aan ondernemers bieden wij werkplekken, kantoorruimte en een vergaderlocatie aan. Even weg uit de drukte op hun eigen kantoor, volledige focus op de vergadering, midden in de groene en landelijke omgeving en volop keuze uit verschillende arrangementen.

Wij zijn erg flexibel, dus ook in jouw werktijden. Dit doen we netjes in overleg en hier ligt ook een stukje verantwoording in bij jou. Wij vinden het namelijk wel belangrijk dat de ondernemers en eventuele werknemers in een schoon kantoorpand kunnen werken!

Wat vragen wij?

Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kun jij daar goed mee omgaan? Vast wel, anders had je dit al niet meer gelezen. Kun jij zelfstandig naar Brucht (nabij Hardenberg) toe komen en heb je voor het komende jaar nog geen verhuisplannen? Dan kom ik graag in contact met jou! Stuur een mail naar info@flexmax.nl met een korte motivatie van ongeveer 5 regels.

Coworking werkt!

29-05-2017

Coworking is het werken in een gedeelde werkomgeving met gelijkgestemde ondernemers. In de coworking community deel je kennis en kunde. Samen sta je sterk! 

Wat is coworking? 

Coworking is dus niet alleen het werken in dezelfde ruimte. Door middel van coworking word je als ondernemer uit je sociale isolement gehaald (bijvoorbeeld bij thuiswerken) en profiteer je van het netwerk van de andere coworkers. Als onderdeel van de coworking community ben je automatisch uitgenodigd voor sociale en informele bijeenkomsten. 

De voordelen van coworking voor jou

Coworking heeft de toekomst, naar alle waarschijnlijkheid werken we in 2030 in flexcommunity’s. Het grootste voordeel van coworking ten opzichte van thuiswerken is dat je de gemeenschappelijke voordelen optimaal benut. 

Je maakt onderdeel uit van een groep ondernemers, een groep ondernemers met elk zijn/haar specialistische kennis en met een breed netwerk.

Andere ondernemers kunnen je een spiegel voorhouden over ‘jouw product’, maar ze kunnen je ook adviseren. Coworking leidt tot bewezen betere resultaten dan thuiswerken.

Dit artikel is ontleend van businesspartner SKEPP, waar de locatie van FlexMax op te vinden is, zie: https://skepp.nl/nl/kantoorruimte-huren/brucht/markeweg-4Verhogen van je omzet

03-01-2017

Zelfstandig Professionals maken steeds vaker gebruik van een externe werklocatie. Uit een onderzoek van Panteia wordt duidelijk waarom deze professionals behoefte hebben aan een externe werkomgeving. Het biedt allerlei voordelen met als belangrijkste gewin: meer omzet!

Netwerken, werk/privé balans en gebruik maken van faciliteiten

Onderzoek wijst uit dat één op de acht zelfstandig professionals behoefte geeft te kennen aan het werken bij een externe werklocatie. Het biedt namelijk mogelijkheden om te netwerken en dit vergroot de kansen en omzet van de onderneming. Ook geeft het veel zelfstandig professionals de ruimte om een beter evenwicht tussen werk en privé te realiseren. Tot slot biedt een externe locatie veel extra faciliteiten, zoals vergaderruimtes, het geven van cursussen en trainingen en bijvoorbeeld het gebruik maken van de ICT-infrastructuur.

Geen investering benodigd

Zelfstandig professionals hebben in veel dorpen en steden de mogelijkheid om een kantoor- of bedrijfsruimte te huren. Echter wordt dit niet veel gedaan door deze doelgroep. De reden hiervoor is dat de stap voor een eigen kantoor- of bedrijfsruimte te groot is: de huurprijs is te hoog en daarnaast is de huurtermijn vaak te verbindend. Als aanvulling op het onderzoek: geen investering benodigd. Je hoeft geen bureaus, stoelen en overige faciliteiten zoals een koffiezetapparaat aan te schaffen. Laat staan de verbouwing van een pand naar een representatieve kantoorruimte.

Voordelen van flexwerkplekken

Uit onderzoek onder de gebruikers van flexplekken blijkt dat er verschillende voordelen kunnen ontstaan. Als eerste voordeel de ‘stijging van de productiviteit’, de externe controle en de structuur maken zelfstandig professionals productiever. Ook zorgt een externe locatie voor minder afleiding van privézaken. Een tweede voordeel is dat deze flexwerkplekken de kennisdeling bevordert. Kleine hulp is veelal gratis, uiteraard kunnen complexe vraagstukken leiden tot zakelijke afspraken. Een derde voordeel ligt in het verlengde van de kennisdeling, namelijk innovatie. Het delen van kennis leidt namelijk tot nieuwe inspiratie, ideeën en out-of-the-boxdenken. Wanneer deze informatie gebundeld wordt, kunnen vernieuwende ideeën ontstaan. Het vierde voordeel sluit goed aan op de laatste ontwikkelingen, namelijk dat het netwerken steeds belangrijker is geworden. Het vijfde voordeel heeft betrekking op het inkomen. Flexwerkers die gebruikmaken van flexplekken genereren zo’n 6% meer inkomen dan thuiswerkers.

5 sterren recensie!

06-12-2016

De organisatie Beter Wonen Vechtdal heeft twee dagen gebruik gemaakt van de trainingsruimte van FlexMax. Een deelnemer heeft onlangs een recensie toegevoegd op Google, waarvoor dank! Lees hieronder de recensie:

"FlexMax is een perfecte locatie om te vergaderen in een natuurlijke omgeving. FlexMax is gevestigd in een mooi pand en beschikt over alle nodige voorzieningen om te vergaderen en te werken. De vergaderzalen zijn voor zowel grote als kleine groepen geschikt. De ontvangst is vriendelijk met een welkomstwoordje en een duidelijke uitleg van de beschikbare apparatuur. Voor aanvang van de vergadering/cursus staat de koffie klaar met de nodige versnaperingen. Kortom, alle "ingrediënten" zijn aanwezig voor een goede en effectieve vergadering. Een aanrader!"

Effectieve trainingsdag

09-11-2016

Deze week heeft Beter Wonen Vechtdal gebruik gemaakt van onze vergaderruimte. Ze hebben een effectieve trainingsdag gevolgd bij FlexMax. De deelnemers hebben de hele dag gebruik gemaakt van de faciliteiten die het kantoorpand biedt. Wij verheugen ons nu al om Beter Wonen Vechtdal te ontvangen op de onlangs doorgegeven boeking.

Wilt u ook gebruik maken van de vergader- en/of trainingsruimte? Neem dan contact met ons op!

Kom uit de sleur, kom vergaderen bij FlexMax!

27-09-2016

Bent u er wel eens aan toe om even op een andere locatie te vergaderen? Dan is dit blog iets voor u. In dit blog beschrijf ik wat de voordelen voor u zijn om buiten het eigen kantoorpand te vergaderen. In veel gevallen worden vergaderingen gemakshalve op kantoor ingepland, wat uiteraard ook logisch is. We hebben een vergaderruimte op kantoor, dus waarom zouden we nog extern moeten gaan vergaderen? Of u nu extern of intern vergadert: essentieel is dat er altijd gekeken wordt naar de effectiviteit van vergaderen. Wat willen we bespreken? Is dit onderwerp voor iedereen van belang? Twee simpele vragen die bijdragen aan een goede voorbereiding van de vergadering. De voordelen voor u:

1) Innovatief en vernieuwend

Doordat u van een externe vergaderruimte gebruik maakt kunnen de deelnemers zich beter focussen op de inhoud van de vergadering. U en uw collega’s worden niet zo snel afgeleid door bijvoorbeeld iemand van een andere afdeling ‘even’ te woord te staan. Van de andere kant draagt een externe vergaderlocatie bij aan het verder uitwerken van bestaande of nieuwe ideeën. Doordat u als team of organisatie in een andere werkomgeving bent, kunnen jullie effectief met elkaar brainstormen over deze ideeën.

2) Volledig anoniem

Ik had bij punt één al benoemd dat u minder snel wordt afgeleid en dat u zich hierdoor beter kunt focussen op de vergadering. De vergaderlocatie van FlexMax draagt eveneens bij aan de anonimiteit van u en uw gesprekpartner(s). Mogelijk gaat u in gesprek met een ander bedrijf of persoon die graag anoniem wil blijven. U heeft bij ons de mogelijkheid om in een afgesloten ruimte in gesprek te gaan. U zit dan niet met andere mensen aan een tafel, maar u heeft de hele ruimte voor u en uw gesprekspartner(s). Kortom, volledige privacy!

3) Verschillende faciliteiten

U hoeft zich geen zorgen te maken over de faciliteiten waar u mee kunt werken. Op een modern en groot scherm kunt u eenvoudig uw presentatie weergeven. Indien er een brainstormsessie op het programma staat, kunt u gebruik maken van meerdere flip-overs. Ideeën kunnen er worden opgeschreven. Uiteraard wordt u verzorgd door middel van koffie/thee en een koek. Wij denken graag met u mee om een effectieve vergadering te organiseren. Verder zijn er verschillende arrangementen te verkrijgen, naast een gezonde lunch kunt u de vergadersessie ook afsluiten met een warm buffet.

4) Bewustwording agendapunten

Doordat u extern gaat vergaderen, wordt deze vergadering (onbewust en bewust) beter voorbereid. De belangrijkste vergaderpunten krijgen meer aandacht en de minder belangrijke vergaderpunten krijgen uitstel. De tijd van de vergaderruimte wordt optimaal benut, omdat er betaald wordt voor de vergaderruimte. Daarnaast bereiden de deelnemers zich beter voor doordat ze op een andere locatie vergaderen.

5) Landelijke en inspirerende omgeving

Bij FlexMax vindt u het allemaal: een unieke locatie in een landelijke en inspirerende omgeving met de gemakken van de stad op steenworp afstand. Ervaar het zelf en maak een afspraak om de locatie te bekijken.

Het onderwerp ‘brainstormen’ en ‘brainstormsessie’ is meerdere keren naar voren gekomen in dit blog. Indien jullie hier graag meer over willen weten, welke verschillende brainstormmogelijkheden er zijn bijvoorbeeld, zal mijn volgende blog daarover gaan. Graag bericht!

Neem een kijkje!

07-09-2016

De 360° foto’s die door een professionele fotograaf gemaakt zijn, zijn vanaf nu te raadplegen via: https://goo.gl/maps/cVkFtULuW5m. U kunt vanaf vandaag de locatie vanuit uw eigen (werk)plek al bekijken en bewonderen. Door met de muis te klikken en te draaien kunt u eenvoudig een rondje maken door de kantoor- of vergaderruimte. Neem alvast een voorproefje op de website en maak vervolgens een afspraak met ons om de locatie in het echt te bekijken.

Groene en landelijke omgeving

19-07-2016

Op zoek naar een landelijke en ruimtelijke flexplek en/of vergaderruimte? Bekijk ons duurzame kantoorpand van bovenaf. Bekijk onze homepagina om een luchtfoto van de voorkant van het kantoorpand te bekijken.

Inspirerend vergaderen

08-07-2016

Bij FlexMax heeft u de unieke mogelijkheid om buiten te vergaderen. Ontspannend in een rustige en inspirerende omgeving kunt u uw vergadering een extra tintje geven. In een nieuwe setting en omgeving komen uw creatieve ideeën helemaal tot een positieve uitwerking. U kunt gebruik maken van een moderne tafel, een flip-over en een verrijdbare monitor met internet! Alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw vergadering bieden wij!

Teambuilding in Hardenberg

28-06-2016

Binnenkort worden er ook teambuildingsdagen georganiseerd voor u en uw collega's. Het moderne kantoorpand van FlexMax is hier uitermate geschikt voor. Bij mooi weer worden de activiteiten in de groene omgeving uitgevoerd. De dag wordt naar wens van uw team voorbereid. Allereerst een gesprek op maat, zodat wij precies weten waar de focus moet liggen binnen het team. Vervolgens staat er u een onvergetelijke dag te wachten. Bij interesse graag mailen naar info@flexmax.nl of bel naar 06-23808473.

Foto-facebook.jpg