Kantoorruimtes

Representatief kantoorpand

Die lang gewenste werkplek dichtbij de natuur, een inspirerende omgeving voor een zakelijke meeting en dé ideale plek voor een paar uur rustig werken; dat is FlexMax.

FlexMax verhuurt zowel flexwerkplekken als vergaderruimtes, maar biedt u ook de mogelijkheid om een eigen kantoorruimte te huren. Het duurzame kantoorgebouw in Brucht is modern ingericht en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om snel en efficiënt zaken te doen. Alle werkplekken zijn compleet ingericht en dus klaar voor gebruik. U hoeft alleen uw laptop nog maar mee te nemen.

Het kantoorpand is voorzien van een kantine, om even te ontspannen of te netwerken met andere ondernemers. U kunt er uw meegebrachte brood eten, maar ook een lunch bestellen. De landelijke omgeving van Brucht nodigt ook uit voor een korte wandeling in de natuur.

Vergaderruimtes

FlexMax verhuurt een tweetal moderne vergaderruimtes. Een prachtige ruimte voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen op locatie. Het innovatieve kantoorpand is van alle gemakken voorzien en daarom de perfecte plek om uw zakenpartners en relaties uit te nodigen. Ook flexwerkers kunnen (tegen gereduceerd tarief) gebruik maken van de vergaderruimtes.