Bekijk virtueel onze kantoor- en vergaderruimtes

Flexwerkplekken

Geen hoge huurlasten, geen omkijken meer naar het interieur, nieuwe contacten opdoen, werken tussen een mix van ondernemers, samen lunchen; er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ondernemers kiezen voor een flexwerkplek. Of u nu een uurtje of elke dag gebruik wilt maken van de werkplek, alles is mogelijk bij FlexMax en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Voor 99 euro per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van een flexplek. FlexMax hanteert ruime openingstijden en wil, zoals de naam al zegt, ‘maximaal flexibel’ zijn. Dat betekent dat we luisteren naar de wens van u als ondernemer en waar mogelijk meebuigen om u van dienst te kunnen zijn.

Vergaderruimtes

Vergaderen op een externe locatie wordt steeds populairder. Waarom? De locatie kan een sterke invloed hebben op de effectiviteit van de vergadersessie. U kunt ongestoord vergaderen, uw deelnemers zullen meer urgentie voelen en hierdoor kun je alles uit uw vergadering/training halen. De vergaderruimtes van FlexMax bieden een inspirerende omgeving waardoor men innovatiever gaat denken. Daarnaast bieden wij uitstekende activiteiten, zoals goede visuele middelen, flip overs en brainstormkits.

Lounge

De groene omgeving doet een mens goed. Bij FlexMax heeft u de mogelijkheid om het werk even naast u neer te leggen en uzelf op te laden in de natuur. Na een korte wandeling door de landerijen kunt u er weer helemaal tegen. Bovendien zorgt de rust die er heerst ervoor dat u minder snel afgeleid bent en dus effectiever kunt werken. Daarnaast werkt de natuurlijke omgeving inspirerend en is het de ideale plek voor nieuwe inzichten en nieuwe ideeën. Bij FlexMax vindt u het allemaal: een unieke locatie in een landelijke omgeving met de gemakken van de stad op steenworp afstand.

Waarom FlexMax?

Bij FlexMax vindt u het allemaal: een unieke en moderne locatie in een landelijke omgeving met de gemakken van de stad op steenworp afstand.

Innovatieve werkplekken
In het milieubewuste kantoorpand is er voldoende ruimte om effectief te werken. U maakt gebruik van grote werkplekken en u heeft de mogelijkheid om uw spullen in een persoonlijke kluis op te bergen. Daarnaast bieden wij een mogelijkheid om staand te werken.
Nabij Hardenberg
Het kantoorpand van FlexMax ligt zeer centraal midden in het groen op slechts 3 km van de binnenstad van Hardenberg.
Catering
Diverse mogelijkheden met betrekking tot de catering en gezamenlijke kantine. Zo kunt u in de middag genieten van een heerlijke lunch, of 's avonds afsluiten met een heerlijk diner.
Koffie en thee mogelijkheden
Wij bieden diverse koffie en thee mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Het is altijd gezellig bij het koffieapparaat waar u ook kunt netwerken met andere ondernemers.
Supersnelle glasvezel verbinding
U krijgt van ons een beveiligde code waarmee u kunt inloggen op ons supersnelle glasvezel verbinding. Heeft u nog meer wensen?
Privé ontmoetingsruimte
Ook beschikken wij over meerdere vergaderruimtes om professioneel in gesprek te gaan met uw zakenrelaties of wanneer u een vertrouwelijk telefoongesprek moet voeren in een afgesloten ruimte.

Kies uw pakket

Gratis uitproberen!

0/ 30 dagen

 • Gratis diverse koffiemogelijkheden en thee
 • Beveiligd glasvezel internetsysteem
 • Print & kopieermogelijkheden
 • Geen omkijken naar schoonmaak en onderhoud

Flexwerken per dag

12,50/ dag

 • Inclusief diverse koffiemogelijkheden en thee
 • Beveiligd glasvezel internetsysteem
 • Print & kopieermogelijkheden
 • Geen omkijken naar schoonmaak en onderhoud

Eigen kantoorruimte

20/ dagdeel

 • Inclusief diverse koffiemogelijkheden en thee
 • Beveiligd glasvezel internetsysteem
 • Print & kopieermogelijkheden
 • Geen omkijken naar schoonmaak en onderhoud
 • Ook mogelijk om maandelijks als eigen kantoorruimte te huren

Kom gerust langs voor een kopje koffie