Flexplekken

Geen hoge huurlasten, geen omkijken meer naar het interieur, nieuwe contacten opdoen, werken tussen een mix van ondernemers, samen lunchen; er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ondernemers kiezen voor een flexwerkplek.

Flexibel

Of u nu een uurtje of alle dagen gebruik wilt maken van de werkplek, alles is mogelijk bij FlexMax en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Voor 99 euro per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van een flexplek. FlexMax hanteert ruime openingstijden en wil, zoals de naam al zegt, ‘maximaal flexibel’ zijn. Dat betekent dat we luisteren naar de wens van u als ondernemer en waar mogelijk meebuigen om u van dienst te kunnen zijn.


Voldoende faciliteiten

De bovenverdieping van FlexMax is ingericht met twaalf flexplekken die uitermate geschikt zijn voor starters, zp’ers en kleine mkb-bedrijven. De werkplekken zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.


Direct starten

U kunt bij FlexMax de overeenkomst maandelijks opzeggen en zit dus niet vast aan lange contracten. Doordat de ruimtes al zijn ingericht, kunt u ook snel starten met uw werkzaamheden.

Kortom, bent u van plan om een onderneming te starten? Of wilt u liever niet meer vanuit huis werken? Wat de reden ook is, FlexMax heeft voor u de ideale plek!