Onbeperkt koffie, thee, diverse koeken & mineraalwater

Een meeting, vergadering of training zonder koffie en/of thee is ondenkbaar. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de diverse koeken of andere wensen. Dit allemaal voor maar € 3,- per persoon.

Onbeperkt koffie, thee, diverse koeken & mineraalwater
Lunch arrangement

Lunch arrangement

Kopje soep, diverse belegde harde- en zachte bollen, keuze uit: broodje kroket, beenham of gehaktbal, vers fruit en jus d'orange, melk & yoghurtdrink

Diner arrangement

Menu naar eigen wens en budget samen te stellen. Keuze uit bijvoorbeeld stamppot menu of diverse soorten vlees en groentes. Afhankelijk van het seizoen serveren wij voor iedereen een lekker gerecht.

Diner arrangement
Bedrijfsfeestje of evenement organiseren

Bedrijfsfeestje of evenement organiseren

In overleg met u organiseren wij graag een onvergetelijk evenement. Daar hoort uiteraard lekker eten bij. Activiteiten worden in gesprek met u gekozen. Doordat wij hierin maatwerk leveren, kunnen wij voor iedereen een leuk bedrijfsfeest verzorgen.

Karten bij ons op locatie

Heb jij altijd al een onvergetelijke teambuildingsactiviteit willen organiseren? Het is vanaf nu mogelijk om bij ons op locatie te gaan karten. In samenwerking met een bedrijf wordt op ons terrein een volledige kartbaan met professionele karts neergezet. Daarnaast gaan wij met u in gesprek om dit evenement professioneel aan te pakken.

Karten bij ons op locatie

Reserveer uw werkplek

"Ideale plek, rustig in het groen, vlak bij de N343. Mooi licht, ruim gebouw. Bij goed weer de gelegenheid om buiten te lunchen of een wandeling te maken."

Reserveer uw vergaderruimte

Deze locatie is voorzien van de faciliteiten die u benodigd bent om van uw vergadering of training een succes te maken. Organiseer uw volgende vergadering of training bij FlexMax.