Nieuwe website

De nieuwe website van FlexMax is al even online. De afgelopen tijd is er in samenwerking met Robin Bonnes gewerkt om deze website te ontwikkelen. In dit bericht leest u drie punten die wij als doel hebben gesteld voor het ontwikkelen van deze website.

  • Betere weergave van de locatie

Het kantoorpand is van alle gemakken voorzien en door de grote raampartijen en de ruimtelijke opzet is het een zeer prettig kantoorpand om te vergaderen en te werken. Deze grote raampartijen en de ruimtelijke opzet werden niet goed overgebracht op de oude website. Van onze gasten kregen wij feedback dat de ruimtes op de website kleiner leken dan ze in werkelijkheid waren. Hiermee werd voornamelijk gedoeld op de vergaderruimtes. Voor trainers is het bijvoorbeeld functioneel dat er twee extra subruimtes zijn die aan elkaar grenzen.

  • Reserveren op de pagina

Waar wij zelf wel heel blij mee zijn is dat er nu een mogelijkheid is om te reserveren via de website. Inmiddels is er al meerdere keren via de website geboekt. Na iedere reservering zetten wij alle gemaakte afspraken op papier in de vorm van een vrijblijvende offerte. Mocht er dan nog iets gewijzigd moeten worden, zijn wij daar vanzelfsprekend flexibel in.

  • De 360° foto’s geïntegreerd van Google

Onlangs zijn er door een professionele fotograaf 360° foto’s genomen en geplaatst op Google. Uit de analyses van deze weergave op Google kwamen wij erachter dat deze foto’s vaak bekeken werden. Het geeft namelijk een realistische weergave van de locatie. Je ziet gelijk wat de mogelijkheden zijn en wat de werkruimtes zijn. Op de pagina’s ‘flexplekken’ en ‘vergaderruimtes’ hebben wij deze 360° ook toegevoegd aan de website.

Kopje koffie? Wij staan altijd voor u klaar voor een vrijblijvend gesprek

Het is altijd goed om in gesprek te gaan om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Bent u gewoon nieuwsgierig naar de locatie en wilt u een keer komen kijken? U bent welkom! Wij zijn uiteraard ook benieuwd wat u van de website vindt.