Coworking

Coworking is het werken in een gedeelde werkomgeving met gelijkgestemde ondernemers. In de coworking community deel je kennis en kunde. Samen sta je sterk! 

Wat is coworking? 

Coworking is dus niet alleen het werken in dezelfde ruimte. Door middel van coworking word je als ondernemer uit je sociale isolement gehaald (bijvoorbeeld bij thuiswerken) en profiteer je van het netwerk van de andere coworkers. Als onderdeel van de coworking community ben je automatisch uitgenodigd voor sociale en informele bijeenkomsten. 

De voordelen van coworking voor jou

Coworking heeft de toekomst, naar alle waarschijnlijkheid werken we in 2030 in flexcommunity’s. Het grootste voordeel van coworking ten opzichte van thuiswerken is dat je de gemeenschappelijke voordelen optimaal benut. 

Je maakt onderdeel uit van een groep ondernemers, een groep ondernemers met elk zijn/haar specialistische kennis en met een breed netwerk.

Andere ondernemers kunnen je een spiegel voorhouden over ‘jouw product’, maar ze kunnen je ook adviseren. Coworking leidt tot bewezen betere resultaten dan thuiswerken.

Dit artikel is ontleend van businesspartner SKEPP, waar de locatie van FlexMax op te vinden is, zie: https://skepp.nl/nl/kantoorruimte-huren/brucht/markeweg-4